Verkkokaupan toimitusehdot

  • Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.
  • Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme  [email protected] . Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle tai lähetämme tilalle oikean tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 6,99 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, kun vaihdetaan esimerkiksi vaate toiseen kokoon tai jos paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
  • Tee tilaus nettikaupassa kaikessa rauhassa ja yritä määrittää tuotteen koko mahdollisimman tarkasti! Jos olet epävarma mikä koko olisi hyvä niin laita viestiä  [email protected] niin neuvomme asiassa parhaamme mukaan.
  • Pyrimme lähettämään tilaukset 1-7 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huomaathan että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Toimitukset vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

Postipaketti 6,90€

Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Perille saapuneesta postipaketista saat ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Pakettiautomaattiin menevistä tuotteista saat ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk.

Matkahuolto paketti 6,90€

Noudatamme kuljetuksissa Matkahuollon kuljetusehtoja ja tiekuljetussopimuslakia.https://www.matkahuolto.fi/paketit/kuljetusehdot

Maksutavat

Tarjoamme maksamiseen Paytrailin monipuoliset maksutavat. Voit valita haluamasi maksupalveluntarjoajan kassasivulla. Myös osamaksu on vaihtoehtoina.

https://www.paytrail.com/kuluttajille

YHTEYSTIEDOT

Ubbe Oy
Leirikeskuksentie 29
57230 Savonlinna